Paste de casa cu pui si ciuperci, perfecte pentru cand ajungi azi acasa.
1. Taie puiul cubulete.
2. incinge ulei de masline in tigaie, adauga si untul. E cea mai sigura metoda sa nu ti se arda untul si sa devina amarui.
3. Pune untul in tigaie si prajeste-l pana devine aramiu, pune apoi ciupercile tocate cubulete si cimbrul maruntit.
4. Potriveste de sare si piper alb. Foloseste piper alb, ca sa nu s einchida sosul la culoare.
5. Cand s-au patruns ciupercile, adaug vinul si sa-l las sa se reduca
6. Rade si putina nucsoara, iar la final adauga smantana de gatit si las totul sa se ingroase. Rade parmezan in sos.
7. Intr-o oala cu apa fierbinte, pune un pic de sare si apoi pastele de casa. Au nevoie de doar un minut sa fie gata.
8. Scoate pastele si pune-le peste sosul din tigaie. Amestec bine si pastele proaspete sunt gata ! Mai trebuie adaugat parmezan deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii