Pastele se fierb in apa sarata, se strecoara si se scurg bine. Conopida se desface in buchetele, se fierbe in apa sarata, se scurge bine. Ceapa taiata
Pastele se fierb in apa sarata, se strecoara si se scurg bine. Conopida se desface in buchetele, se fierbe in apa sarata, se scurge bine. Ceapa taiata marunt se caleste pana devine sticloasa, se adauga faina care se prajeste pana la rumenire. Se stinge cu apa, se da gustul cu sare si piper. Se ia de pe foc, se amesteca cu cascavalul ras. Intreaga compozitie se amesteca cu conopida si cu sunca taiata cubulete.Se desarta apoi intr-un vas termorezistent, se presara cu un amestec de pesmet si parmezan ras. Se da la cuptor preincalzit la 175°C timp de 30 – 40 minute.
Alte retete recomandate
Ciuperci umplute
Pui cu ciuperci si smantana
Spanac cu orez
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAdor ciupercile de padure, imi plac si ori de cate ori am ocazia, le savurez cu mare pofta in preparate diverse.
Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi
Comentarii