Se fierb pastele in apa cu sare, dupa care se scurg de apa si se calesc in untdelemn incins pina cind se fac aurii. Dovleceii se curata de coaja, se
Se fierb pastele in apa cu sare, dupa care se scurg de apa si se calesc in untdelemn incins pina cind se fac aurii.
Dovleceii se curata de coaja, se taie cubulete, la fel si sunca, se calesc si ele in untdelemn, apoi se amesteca cu pastele si se condimenteza cu piper.
Se orneaza totul cu cozile de ceapa taiate 2-3cm si cu patrunjel
Alte retete recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii