retete vara
Fasolea verde o rupem bucati si o fierbem in apa cu sare, o scurgem bine de apa.
Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet, in apa cu sare.
Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.
Intr-o cratita calim ceapa cu usturoiul in ulei de masline incins, curatate si tocate marunt.
Adaugam carnea, amestecam si lasam sa se caleasca putin impreuna, adaugam sosul de rosii, fasolea verde, rosiile tocate marunt si condimente dupa gust.
Amestecam ocazional pana ce carnea este fiarta.
Topim untul intr-o cratita si adaugam pastele,un praf de sare si amestecam bine.
Asezam pastele in farfurii, adaugam sosul de rosii si deasupra cascaval ras.
Sau adaugam sosul de rosii peste paste, cascaval ras si amestecam bine.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de file de peste alb la cuptor in felii de costita afumata (fie ca folosim scorpie de mare, cod sau merluciu) este o...
Peste Alb la Cuptor in Felii de Costita Afumata (Reteta Video)Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii