Pentru o cina rapida o alegere buna ar fi o reteta de paste la cuptor.
Fierbe pastele in apa cu sare, dar cu un minut mai putin decat scrie pe cutie. Pune o tigaie la incins pe foc si adauga uleiul de masline. Zdrobeste putin usturoiul si adauga-l inauntru. Lasa-l acolo cat sa aromatizezi uleiul, iar cand devine usor maroniu, scoate-l. Adauga rosiile taiate si caleste-le. Stinge cu vinul si lasa-l sa se reduca. Toaca busuiocul si pune-l peste impreuna cu zaharul, sarea si piperul. Pune si-un polonic din apa in care fierb pastele. Odata ce-au fiert rosiile ia tigaia de pe foc si pune sosul peste paste. Vezi toti pasii de preparare aici https://youtu.be/nLy_lWyy7yA
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii