Se prepara clatitele dupa reteta clasica si se lasa la racit. Se fierb macaroanele 5 min, se scurg si se spala sub jet de apa rece. Se taie cubulete c
Se prepara clatitele dupa reteta clasica si se lasa la racit. Se fierb macaroanele 5 min, se scurg si se spala sub jet de apa rece. Se taie cubulete ciupercile, sunca, costita, 200 gr. cascaval, 2 oua fierte tari si castravetii murati, dupa care se amesteca bine. Cu aceasta compozitie se umplu clatitele. Intr-o tava unsa cu unt se pune jumatate din cantitatea de macaroane, se presara deasupra 150 gr. cas si 100 gr. de cascaval taiat cuburi, peste acestea se aranjeaza clatitele umplute, se pune deasupra restul de macaroane, cas si cascaval. Se amesteca ouale cu smintina si se toarna peste intreaga mincare. Se introduc la cuptor timp de 45 min, la foc mic.
Se servesc calde, cu sos de de rosii sau smintina
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii