Pastele cu ciuperci si sos de smantana se afla in topul preferintelor mele. Sunt usor si rapid de pregatit, sunt delicioase si foarte aromate.
Se pune apa la fiert pentru paste la foc mic (pana se face sosul mai dureaza). topim un cub de unt, si adaugam catelul de usturoi sa se caleasca. Adaugam si ciupercile pana se rumenesc putin la fel procedam si cu sunca, dupa care se scoate catelul de usturoi. Turnam putin lapte cat sa acopere ciupercile si lasam sa scada amestecand ocazional.
Punem pastele la fiert dupa indicatii si le scurgem de apa.
Cand e aproape de tot scazut laptele, adaugam smantana, sare, piper, si daca dorim parmezan razuit. Dupa ce da primul clocot, adaugam pastele si patrunjelul tocat si amestecam bine, dupa care oprim focul.
Pastele cu ciuperci si sos de smantana se servesc cu parmezan razuit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaAdor diminetile langa o cafea proaspata...si parca ar mai merge ceva :) Voi pregati astazi rapid niste croissante cu unt si...
Desert croissante cu unt si scortisoara
Comentarii