Pastele cu ciuperci sunt un fel de mancare foarte satios, nutritiv si delicios. Unde mai pui ca se prepara in doar cateva minute!
Mod de preparare:
Se spala ciupercile cu apa rece. Se inlatura piciorusele si se dau deoparte. Palariile ciupercilor se taie pe lung in felii foarte subtiri. Piciorusele se taie si ele in rondele mici.
Se pune apa la fiert, cu putina sare. Se adauga spaghetele si se lasa cateva minute sa fiarba. Ca sa va fie mai usor, adaugati spaghetele in mometul in care apa clocoteste, tineti apoi pastele pentru cateva minute 5-7 minute, le fierbeti astfel al dente, ramanand "crocante", daca va plac asa.
Cand s-au fiert pastele, se iau de pe foc si se scurg pe apa, se pun intr-un bol si se acopera ca sa stea calde. Se pune uleiul la incins, se adauga cateii de usturoi taiati marunt, dupa care se varsa si ciupercile. Se calesc cateva minute.
Daca ce s-au calit, se adauga 4 linguri cu suc de rosii si se mai lasa pe foc cateva minute. Se presara un varf de sare, apoi se iau de pe foc si se adauga sosul cu ciuperci peste paste.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Pastele cu ciuperci se servesc calde, cu putina verdeata tocata pe deasupra, daca preferati.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii