Pastele se fierb in apa sarata in care se adauga ulei, curcuma, se strecoara si se scurg. Ceapa taiata marunt se prajeste in unt cu sare, piper si la
Pastele se fierb in apa sarata in care se adauga ulei, curcuma, se strecoara si se scurg.
Ceapa taiata marunt se prajeste in unt cu sare, piper si la urma, se adauga patrunjelul taiat marunt. Se amesteca faina, se stinge cu frisca si supa de carne, se lasa sa dea un clocot. Se adauga cascavalurile rase si rosiile taiate felii. Sosul obtinut se amesteca cu pastele si se integreaza usor albusurile batute spuma. Intreaga compozitie se desarta intr-un vas termorezistent si se da la cuptorul preincalzit la 180°C , timp de 10 – 15 minute.
Alte retete cu branza recomandate:
Placinta cu mere
Prajitura cu branza si visine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzIubim ciocolata, mai mult pe cea neagra, cea alba fiind cam dulce, dar combinate sunt de mare efect. Si daca mai adaugam un...
Prajitura Duo Chocolat
Comentarii