Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe pachet. Se scurg de apa dupa ce s-au fiert. Separat punem la incins un pic de ulei in care turnam c
Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe pachet. Se scurg de apa dupa ce s-au fiert. Separat punem la incins un pic de ulei in care turnam carnea tocata. o calim bine si amestecam ca sa nu se prinda de tigaie.
Dupa ce e facuta carnea punem 1 morcov taiat cuburi si ciupecile. Le lasam sa se caleasca si stropim cu apa calda. Asezonam cu sare si pieper sau supco. Punem si 1 canita de suc de rosii deasupra. Turnam 1 canita de apa calduta si le lasam sa se faca bine.
Compozitia o turnati peste pastele fierte.
Pentru un plus de gust tocati 1 legatura de patrunjel proaspat si puneti-l peste paste.
Alte retete culinare gasiti aici
Salata piept de pui cu paste
Paste cu spanac
Paste cu pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeDe sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...
Tarta rustica cu prune si nuci
Comentarii