Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei, se adauga carnea, amestecind continuu. Se pune sare, piper, boia, vegeta, oregano. Se lasa sa fiarba
Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei, se adauga carnea, amestecind continuu. Se pune sare, piper, boia, vegeta, oregano. Se lasa sa fiarba cu capac pina scade apa, apoi se adauga bulionul si sosul. Dupa ce a fiert 10-15 min se adauga 2 catei de usturoi. Intre timp, se fierb pastele. Carnea se pune peste pastele fierte si stoarse, se adauga cascaval ras si ketchup.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarCuloare si savoare, atat de simplu!
Savarine cu aluat dospit si fructe exoticeSimpla si delicioasa!
Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocalaEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii