Se pune apa la fiert si cand clocoteste adaugati sare de preferat marina apoi adaugati pastele. Puneti intr-o tigaie uleiul si carnea mestecand, cu o
Se pune apa la fiert si cand clocoteste adaugati sare de preferat marina apoi adaugati pastele. Puneti intr-o tigaie uleiul si carnea mestecand, cu o lingura de lemn, continuu pentru a se desface si patrunde bine carnea. Cand carnea este putin prajita se adauga smantana si se lasa sa fiarba la foc moderat mestecandu-se continuu. Dupa 7-8 min se iau pastele si se adauga peste sosul gata preparat cu smantana si se adauga un pumn de parmigiano sau grana , dupa gust, se lasa pe foc un 1-2 minute pt a se omogeniza totul si se aseaza pe o farfurie platou si se servesc cu putin parmigiano sau garana peste.
Se aseaza pastele pe o farfurie platou si se servesc cu putin parmigiano sau grana peste.Pentru ca efectul sa fie si mai spectaculos se orneaza marginea farfuriei cu putin patrunjel taiat marunt sau cu putina boia rosie.Pofta buna !!!!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaLa micul dejun sau la cina, alaturi de o cana cu lapte, sunt perfecte!
Pancakes cu mere si aluneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii