Paste Caccavella umplute

Pentru concurs retete de primavara. Niste paste speciale, pentru o familie speciala! Am primit cadou o cutie cu 2 paste Caccavela care se zice ca sunt cele mai mari paste din lume avand greutatea de 50 de g, inaltimea de 6 cm si diametrul de 9 cm. Am ales o umplutura usoara si delicioasa, iar finalul a fost deliciossss!

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
medie
Paste Caccavella umplute

Ingrediente

  • 2 paste Caccavella (sau niste scoici mai mari din paste fainoase)
  • 200 g afumatura fara Ardei rosu
  • o ceapa Sfecla rosie
  • 2 ardei grasi
  • 2 rosii,
  • 6 oua de prepelita
  • 100 ml ulei de masline,
  • sare,
  • piper,
  • o lingurita de legume dezhidratate,
  • marar verde,
  • un piept dezosat potrivit de mare
  • 6 ciupercute,
  • o lingura de smantana preparare

Mod de preparare

Se pune la fiert 1 l de apa cu un praf de sare iar cand da primul clocot bagam pastele caccavella sa fiarba aldente, cca 15 minute.

Se scot pe o farfurie si se lasa la racit Intr-un pic de ulei incins calim afumatura taiata cubulete, adaugam ceapa taiata marunt, ciupercile feliate, pieptul de pui taiat in cubulete mici, ardeiul si rosiile maruntite si lasam sa se caleasca un pic, potrivim de sare si piper, dam de pe foc si presaram marar tocat fin. Umplem fiecare scoica cu aceasta umplutura apoi spargem deasupra fiecareia cate 3 oua de prepelita pentru a lega un pic umplutura.

Se asaza intr-o tavta mai inalta, cu umplutura in sus si adaugam in tavita apa, pana sub buza pastelor, in care adaugam un praf de sare, lingurita de legume deshidratate, un pic de ulei de masline si dam la cuptor pana se coc bine ouale de prepelita de deasupra. Se servesc calde, cu smantana si marar tocat fin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
1
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Supa crema de morcovi
2
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
3
Mancaruri cu varza

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca

Pentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
4
Mancaruri cu cartofi

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
Desert prajitura cu capsuni
5
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia