Curatati ciupercile cu o pensula de patiserie sau un servet si feliati-le subtire. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie foarte incinsa si adaugati c
Curatati ciupercile cu o pensula de patiserie sau un servet si feliati-le subtire. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie foarte incinsa si adaugati ciupercile. Lasati-le sa se caleasca rapid, amestecand o data sau de doua ori, apoi adaugati usturoiul, ardeiul iute si putina sare. Continuati sa prajiti la foc mare 4- 5 minute amestecand constant. Apoi stingeti focul si stoarceti pe deasupra lamaia. Amestecati si asezonati dupa gust. Intre timp, fierbeti al dente pastele in apa cu sare. Adaugati-le peste ciuperci, impreuna cu parmezanul, patrunjelul si untul. Amestecati usor, acoperind pastele cu ciupercile.
Serviti cu parmezan ras deasupra.
Alte retete:
Spaghete cu rosii si ciuperci
Tocanita de pui
Conopida la cuptor cu bacon
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzEu nu prea eram prietenă cu aluaturile dospite, dar de-o vreme am început să mă împrietenesc cu ele. Imi place să le...
Covrigi polonezi
Comentarii