Curatati ceapa si tocati-o. Pregatiti legumele si taiati-le cubulete mici. Spalati maghiranul si rupeti-i frunzulitele. Caliti ceapa si legumele taiat
Curatati ceapa si tocati-o. Pregatiti legumele si taiati-le cubulete mici. Spalati maghiranul si rupeti-i frunzulitele. Caliti ceapa si legumele taiate, amestecand continuu. Puneti carnea tocata si prajiti-o, de asemenea, amestecand. Stingeti cu bucatile de rosii si fierbeti timp de 10 minute, pana cand sosul se mai ingroasa. Adaugati smantana si maghiranul si condimentati sosul cu zahar, piper si sare. Fierbeti pastele in apa cu sare, scurgeti-le si amestecati-le cu sosul.
Puteti orna cu maghiran.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii