Se fierb macaroanele, cat scrie pe punga, intr-o tigaie se pune untul la topit cam jumate de pachet, apoi salvia, totul 2 min., dupa ce s-au fiert mac
Se fierb macaroanele, cat scrie pe punga, intr-o tigaie se pune untul la topit cam jumate de pachet, apoi salvia, totul 2 min., dupa ce s-au fiert macaroanele si stors bine, bine de apa se pun peste compozitia din tigaie, se lasa iar 2 min.
Calde
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii