Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare, dupa care se strecoara in apa calda. Se amesteca cu unt si cascaval ras. Separat, se fierbe conopida, se d
Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare, dupa care se strecoara in apa calda. Se amesteca cu unt si cascaval ras. Separat, se fierbe conopida, se desface apoi in cubulete. Se unge un vas cu unt, se presara deasupra pesmet, apoi se asaza un strat de macaroane, unul de conopida, peste care se presara cascaval ras si adauga cate o bucatica de unt. Se pune un strat de macaroane deasupra, peste care se pune untu si cascaval ras. Se da vasul la cuptor pentru aproximativ 20 minute.
Se servesc calde.
Alte retete:
Prajitura cu visine
Conopida la cuptor cu bacon
Tocanita de pui
Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postMancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...
Mancare de cartofi delicioasa cu maslineUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiDescopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Comentarii