Se pun la fiert aproape 2 l apa cu o lingura de sare, intr-o oala incapatoare. Cind clocoteste apa, se adauga macaroanele, care se fierb timp de 15 mi
Se pun la fiert aproape 2 l apa cu o lingura de sare, intr-o oala incapatoare. Cind clocoteste apa, se adauga macaroanele, care se fierb timp de 15 minute in vasul descoperit. Se iau de pe foc, se scurg si se amesteca intr-un castron, cu untul si cascavalul ras. Se servesc imediat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii