Se pun macaroanele in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba la foc incet pina se inmoaie, fara sa se sfarime. Se scurg, se clatesc cu apa calda s
Se pun macaroanele in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba la foc incet pina se inmoaie, fara sa se sfarime. Se scurg, se clatesc cu apa calda si se strecoara din nou. Se amesteca apoi usor cu uleiul.
La fel se prepara garniturile din celelalte paste fainoase: spaghete, melcisori, fidea etc.
Se servesc ca garnitura, cu diverse fripturi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii