Fierbeti linguinele in apa clocotita cu sare pana se fac „al dente". Intre timp, prajiti usturoiul, ardeii iuti rosii, tocate marunt in pr
Fierbeti linguinele in apa clocotita cu sare pana se fac „al dente". Intre timp, prajiti usturoiul, ardeii iuti rosii, tocate marunt in prealabil dar si oregano in putin ulei de masline, pana cand s-au inmuiat. Adaugati rosiile scurse si tocate marunt si lasati-le sa fiarba la foc mic. Mai puneti maslinele, caperele, ansoa si continuati sa fierbeti inca 4 sau 5 minute, pana veti obtine un sos de rosii cu o consistenta mai groasa. Luati vasul de pe foc, puneti linguinele scurse in aceasta compozitie si amestecati-le pana vor fi acoperite in intregime cu sos.
Rupeti busuiocul si puneti-l deasupra, asezonati si stropiti cu putin ulei de masline extravirgin de calitate superioara. Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Conopida la cuptor
Ardei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm plecat la piata cu gandul sa cumpar ingrediente pentru pizza si intrand in hala am vazut o pulpa de oaie de toata...
Mititei din vita si oaie
Comentarii