Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in unt. La acestea se adauga spanacul si se lasa pe foc timp de 3-4 minute. Se dizolva branza in supa calduta
Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in unt. La acestea se adauga spanacul si se lasa pe foc timp de 3-4 minute. Se dizolva branza in supa calduta, apoi se pune branza feta taiata cubulete, sare (daca mai este cazul), piper si un praf de nucsoara. Se unge tava cu unt sau orice alta grasime, si se pun foi;e de lasagna, spanacul calit si sosul de branza. Se presara cascavalul ras si se da la cuptorul incins pentru 40 minute. Testeaza lasagna ca este gata prin a impunge cu o furculita, daca aceasta intra cu usurinta atunci preparatul este gata se servit.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniSunt indragostita de aceste prajituri pufoase cu fructe. Profit de faptul ca sunt multe fructe proaspete acum pe piata, iar...
Desert prajitura pufoasa cu capsuniIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii