O delicatesa rara intalnita la noi, gnocchi cu sos de capsune cu siguranta ca vor impresiona familia si prietenii.
Se curata cartofii de coaja cat sunt calzi si se paseaza foarte fin. Dupa ce se raceste pasta, se adauga putina faina, branza pasata si oul. Se incorporeaza treptat restul de faina, astfel incat sa se obtina un amestec fin. Se formeaza rulouri groase de 1.5 cm, care se taie in bucati de 2.5 cm. Se modeleaza cu furculita si se fierb in multa apa cu sare si 50 gr de zahar. Cand se ridica la suprafata, se scot cu spumiera si se pun pe platou.
Se mixeaza fructele cu zahar si suc de lamaie si se toarna acest sos peste gnocchi.
Gnocchi se servesc cu sosul de capsune si cu menta proaspat tocata.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii