Mai intai, preparati sosul pesto. Zdrobiti usturoiul cu pisalogul, impreuna cu busuiocul, rucola si cardamaua. Adaugati semintele de pin prajite si pi
Mai intai, preparati sosul pesto. Zdrobiti usturoiul cu pisalogul, impreuna cu busuiocul, rucola si cardamaua. Adaugati semintele de pin prajite si pisati in continuare. Puneti totul intr-un vas si adaugati jumatate din cantitatea de parmezan. Amestecati si adaugati suficient ulei de masline pentru a lega sosul. Puneti sare, piper si parmezanul ramas. Adaugati zeama de lamaie daca este nevoie. Fierbeti pastele farfalle al dente sau 3- 4 minute in apa cu sare. Amestecati-le cu sosul pesto, apoi serviti-le cu parmezan ras pe deasupra.
Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon Mancare de mazare Placinta de dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaVarza cu costita afumata este o reteta chiar foarte usoara si tare buna. Costita preparata mai intai la cuptor, asezonata cu...
Varza cu costita de porc afumata
Comentarii