Cannelloni se fierb in apa cu sare pentru patru minute. Se scot si se pun la scurs. Trebuie sa fie elastici, dar sa nu se rupa. Se rumeneste jambonul
Cannelloni se fierb in apa cu sare pentru patru minute. Se scot si se pun la scurs. Trebuie sa fie elastici, dar sa nu se rupa. Se rumeneste jambonul taiat fasii si se scoate din tigaie. In grasimea ramasa, se caleste ceapa pana se inmoaie un pic, apoi se pune usturoiul taiat feliute si dupa 2 minute, spanacul deja fiert, pe deasupra. Se prajesc impreuna la foc iute inca 2-3 minute si apoi se lasa la racit. Intr-un castron, se amesteca urda cu oul si se adauga tot jambonul, cu exceptia catorva felii pentru decor. Se adauga spanacul racorit si se potriveste totul cu sare. Se umplu cannelloni cu acest amestec. Intr-un vas termorezistent se pune un strat de sos de rosii si se presara busuioc proaspat. Se aliniaza cannelloni si se ung pe deasupra cu smantana in care se amesteca parmezanul. Se mai pun un strat subtire de sos de rosii, peste care se decoreaza cu feliute de jambon si jumatati de rosii cherry. Se da la cuptor totul pana se rumeneste bine.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Placinta cu dovleac Mancare de mazare Conopida la cuptor cu bacon
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la paharCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarReteta de cozonac intr-o forma festiva! Eu vazusem mai intai aceasta floare la fetele dragi de pe Bucataras: Claudia Baban...
Cozonac floare cu nucaDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii