Am fiert cannelonni in apa sarata, timp de 3 minute. I-am scos din apa si i-am uns cu ulei de masline pentru a ii impiedica sa se lipeasca intre ei. A
Am fiert cannelonni in apa sarata, timp de 3 minute. I-am scos din apa si i-am uns cu ulei de masline pentru a ii impiedica sa se lipeasca intre ei. Am tocat ceapa si usturoiul si le-am pus la calit in ulei de masline. Intre timp, am scufundat rosiile in apa fierbinte pentru un minut, pana cand coaja s-a crapat, apoi le-am curatat de coaja, le-am tocat si le-am adaugat peste ceapa, impreuna cu sosul pentru spagetti. Am adaugat carnea si le-am calit 10 minute impreuna. Am pus condimentele si patrunjelul tocat si le-am luat de pe foc, apoi am adaugat cascavalul ras si parmezanul. Am pregatit bechamelul dupa metoda clasica. Am topit untul pe foc mic, am adaugat toata faina odata, am adaugat treptat laptele caldut, amestecand energic pentru a nu fac cocoloase.
Am continuat pana cand am terminat cei 900 ml lapte (pentru ca am vrut ca sosul sa fie moale). Cand carnea s-a racorit putin, am umplut cannelloni cu ajutorul unei lingurite. Am avut grija sa nu-i umplu prea mult, pentru a nu se desface la copt. I-am asezat in tava si am turnat peste ei bechamelul. Deasupra am pus cascaval emmental si parmezan deshidratat si i-am bagat in cuptorul incins in prealabil la 190 grade Celsius. I-am copt 30 minute, pana s-au rumenit frumos deasupra.
La copt tot sosul a fost absorbit de cannelloni, dandu-le un gust delicios.
Pofta buna!
Reteta Cannelloni cu carne si sos bechamel a fost propusa de Narnia pe forum culinar.ro
Alte retete de cannelloni: Cannelloni ripieni
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vaniliePregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcM-am gandit sa te invat sa-ti pregatesti o pizza, altfel de cum ai mancat-o pana acum. Mult mai simpla, mult mai rapida: pe...
Pizza rapida pe lipie libaneza
Comentarii