Cannelloni cu carne

Intr-o tigaie punem ulei la incins. In uleiul incins punem la calit usturoiul pisat si imediat ce prinde un pic de culoare, se scoate. Adaugam rozma

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cannelloni cu carne

Ingrediente

  • 12 tuburi canelloni
  • 300 gr carne tocata
  • 150 gr cascaval
  • 40 gr unt
  • 1 ou
  • 1 catel de usturoi
  • o ceapa
  • 2 linguri cu bulion
  • busuioc verde
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 1/2 lingurita cu rozmarin
  • 2 linguri cu vin alb sec
  • 1 cutie rosii decojite
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie punem ulei la incins. In uleiul

incins punem la calit usturoiul pisat si imediat ce prinde un pic de

culoare, se scoate. Adaugam rozmarinul si carnea tocata. Lasam la calit

cateva minute. Turnam vinul, sare, piperul si bulion. Lasam pe foc pana

scade supa, apoi dam cratita la o parte. Calim si ceapa, tocata in

prealabil. Adaugam rosiile taiate cubulete, saram si piperam si dupa ce

scade de stinge focul. Dam prin razatoare cascavalul si punem jumatate

din cantitate in carnea calita imrpeuna cu un ou. Amestecam bine, umplem

fiecare tub cu aceasta compozitie si o asezam intr-un vas

termorezistent. Turnam sosul de rosii si dam la cuptor 35-40 de minute.

Spre final presaram cascavalul ras si cateva frunze de busuioc


Sursa acestei retete este blogul culinar: dumitrufelicia

Alte retete culinare recomandate

Chiftele

Supa de galuste

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Ciorba cu carne de porc
1
Ciorbe

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!

Ciorba cu carne de porc
Ciorba de salata verde
2
Ciorbe

Ciorba de salata verde

Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...

Ciorba de salata verde
Desert prajitura cu capsuni
3
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao
4
Retete de Pasti

Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao

Niciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!

Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao
Lichior de cafea cu vanilie
5
Lichioruri

Lichior de cafea cu vanilie

Pentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...

Lichior de cafea cu vanilie
Parteneri
Desert checul mofturosilor
Bucataras.RO

Desert checul mofturosilor

Este facut la dorinta nepotului si fiului meu. "Sa faci o prajitura fara nimic sa o mancam cu lapte", nimic...

Desert checul mofturosilor
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide