Budinca de paste cu branza si sunca este o reteta perfecta pentru masa rapida, deloc sofisticata dar delicioasa.
Se pun la fiert 3 litri apa in care se pune un praf de sare. Pana incepe sa clocoteasca apa se da pe razatoarea mare telemeaua. Se fierb pastele "al dente".
O tava de chec se tapeteaza cu hartie de copt care se va unge cu o lingura de unt. Se pune un strat de sunca. In pastele fierte si scurse se pune telemeua rasa si cele 2 linguri de smantana. Pastele se pun peste sunca in tava de chec. Se pun deasupra felii de cascaval si sunca.
Se coace in cuptorul preincalzit, timp de 15-20 minute. Se rastoarna pe un platou. Cu un cutit lat si foarte ascutit se vor face felii.
Budinca de paste cu branza si sunca se serveste dupa ce s-a racorit putin.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoAparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.
Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ouIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii