S-au calit doua cepe in putin ulei, s-a adaugat doua linguri de faina, si se stinge cu apa ( aprox 700 ml ). Se adauga spanacul (congelat), si se ames
S-au calit doua cepe in putin ulei, s-a adaugat doua linguri de faina, si se stinge cu apa ( aprox 700 ml ).
Se adauga spanacul (congelat), si se amesteca pana se desface. Se ia de pe foc si se adauga smantana dulce pentru gatit (150 ml), sare, si se amesteca bine.
Se pune in tava, deasupra se pune cascaval ras si se da la cuptor pentru 20 min.
Pofta buna!
Reteta Spanac la cuptor a fost propusa de mariette pe forum culinar.ro
Alte retete de post gasiti aici:
Bors Manastiresc cu ciuperci ,
Tocanita cu ceapa ,
Cornulete (de post)
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii