Piure de spanac cu ou este o mancare fara carne, absolut delicioasa, pe care o poti prepara simplu si rapid. Este o reteta culinara potrivita atat pentru pranz cat si pentru cina.
Spanacul se trece pe sub un jet de apa, se lasa la dezghetat intr-o sita.
Ceapa si ardeiul se curata, se toaca marunt si o calim in uleiul bine incins, punem si spanacul adaugam putina sare, piper si o cescuta de apa. Lasam sa fiarba cca 10 minute.
Intre timp curatam usturoiul si pisam, cand spanacul este aproape gata se pune usturoiul .Ouale le am pus in forme de briose si le am dat la cuptorul cu microunde .
Punem piureul in forme detasabile, adaugam crema de branza cu smantana deasupra si ouale!
Servim piureul de spanac cu ou cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de file de peste alb la cuptor in felii de costita afumata (fie ca folosim scorpie de mare, cod sau merluciu) este o...
Peste Alb la Cuptor in Felii de Costita Afumata (Reteta Video)Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii