Taie cubulete slanina, prajeste-le, scoate-le din untura si pune-le deoparte. Fierbe 2,5-3 l de apa sarata, si cerne incet – in timp ce amestec
Taie cubulete slanina, prajeste-le, scoate-le din untura si pune-le deoparte. Fierbe 2,5-3 l de apa sarata, si cerne incet – in timp ce amesteci continuu – malaiul.
Daca ai adaugat tot malaiul, mai lasa-l pe foc un minut, dupa care pune-l deoparte si lasa-l la odihnit pentru o jumatate de ora. Unge o tava cu untura, pune un strat de mamaliga, adauga cubuletele de slanina parjite, varza acra, dupa care din nou un strat de mamaliga peste care adaugi branza de oaie, si continuand cu mamaliga incepi din nou stratificarea. Ultimul strat sa fie de mamaliga. Aseaz-o in cuptorul preincalzit si coace-o bine.
Alte retete culinare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ardei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzO salata de post consistenta potrivita pentru un pranz.
Salata de ciuperci cu cartofi si masline
Comentarii