Intr-o tigaie se pune ulei la incins care apoi se va amesteca cu boiaua. Se pun feliile de mamaliga in tigaie si se prajesc cate 2 minute pe fiecare p
Intr-o tigaie se pune ulei la incins care apoi se va amesteca cu boiaua. Se pun feliile de mamaliga in tigaie si se prajesc cate 2 minute pe fiecare parte. Se face un mujdei mai gros care se amesteca cu rosia taiata cubulete si bulionul subtiat cu putina apa (sau se poate pune suc de rosii). Acest sos se toarna peste mamaliga si se lasa pe foc inca 5 minute.
Se serveste fierbinte cu rachiu de fructe. Sursa acestei retete este blogul bucatarie-usoara
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vanilieEste facut la dorinta nepotului si fiului meu. "Sa faci o prajitura fara nimic sa o mancam cu lapte", nimic...
Desert checul mofturosilor
Comentarii