Se pune o cana de apa sa fiarba in ceaun. Malaiul cernut proaspat se pune sa fiarba cind apa este numai calduta. Se amesteca cu o lingura de lemn, pa
Se pune o cana de apa sa fiarba in ceaun. Malaiul cernut proaspat se pune sa fiarba cind apa este numai calduta. Se amesteca cu o lingura de lemn, pana cand malaiul se ingroasa bine.
Atunci se adauga laptele dulce, se amesteca continuu ca sa se incorporeze bine. Se sareaza si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand mamaliga arata ca o crema.
Atunci se adauga smintina (se poate adauga si unt), se amesteca bine si se scoate mamaliga pe o farfurie.
Se serveste linga friptura de pui cu mujdei de usturoi.
Alte retete
recomandate:
Pui cu conopida si sos alb
Aripioare de pui la cuptor
Papricas de pui unguresc
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii