Spanacul se decongeleaza, se caleste in putin unt si se lasa sa se raceasca. Din doua oua se face aluatul galustelor (cu faina si apa). Pana se fierbe
Spanacul se decongeleaza, se caleste in putin unt si se lasa sa se raceasca. Din doua oua se face aluatul galustelor (cu faina si apa). Pana se fierbe apa pentru galuste, aluatul galustelor se amesteca cu spanac si se lasa sa se odihneasca un pic. Galustele se rup cu ajutorul unei linguri/lingurite si se fierb in apa. Din 6 oua se face o omleta si se aseaza peste mijlocul galustelor fierte deja si scoase pe o tava.
Alte retete mincare recomandate
Rulada de spanac
Dovlecei umpluti
Ciuperci umplute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoImi place foarte mult gustul de conopida, dar totusi varianta cu maioneza nu mi-e foarte draga, asa ca am incercat sa o...
Sufleu de conopida cu sunca si marar
Comentarii