Se pune laptele la fiert si cind da in clocot se adauga grisul in ploaie. Se fierbe la foc mic, amestecind incet ca sa nu se prinda. Se adauga o lingu
Se pune laptele la fiert si cind da in clocot se adauga grisul in ploaie. Se fierbe la foc mic, amestecind incet ca sa nu se prinda. Se adauga o lingurita de sare si doua linguri de unt.
Grisul se ia de pe foc dupa un sfert de ora de fierbere neintrerupta, se raceste punind vasul intr-o cratita cu apa rece, se adauga doua oua batute spuma si se amesteca bine.
Se intinde un strat gros pe o planseta unsa cu ulei, din care se taie batoane lungi de 4-5 cm, care se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Crochetele se servesc ca garnitura la legume sote sau la friptura de pasare.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Ciuperci umplute
Sos rosu de ciuperci cu ceapa
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii