Usor de facut si fooarte buna!
Am pus varza in apa rece si am lasat-o 3 ore la desarat.
Am portionat coasta si am fiert-o pe jumatate.
Am pus intr-un tuci o lingura de untura si cand s-a incins am adaugat varza tocata marunt.
Am calit-o 10 minute si am adaugat coastele fierte si doua polonice din zeama in care au fiert acestea.
Am pus foaia de dafin, cimbru si piper si am dat tuciul la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 45 de minute.
Cand varza si coastele au fiert, am adaugat pasta de ardei, am potrivit gustul de sare si am mai lasat 10 minute la cuptor.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii