Varza murata cu carne afumata se serveste cu mamaliga coapta, mamaliga din cartofi.
Pentru varza murata cu carne afumata, se toaca ceapa si se caleste in putin ulei, apoi adaugam varza tocata si un litru de apa, lasam sa fiarba o ora, apoi adaugam carnea portionata si apa daca mai trebuie, dupa care mai lasam sa fiarba circa o ora si jumatate.
Mamaliga din cartofi se face dintr-un kg cartofi curatati si pusi la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se pune 150 g malai si se lasa la fiert timp de 7-8 minute, apoi zdrobim cartofii si adaugam 150 g faina amestecand mereu ca sa nu faca cocolosi, mai lasam sa fiarba timp de 10 minute, amestecand mereu.
Varza murata cu carne afumata se serveste cu mamaliga coapta, mamaliga din cartofi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii