Varza murata cu carne afumata se serveste cu mamaliga coapta, mamaliga din cartofi.
Pentru varza murata cu carne afumata, se toaca ceapa si se caleste in putin ulei, apoi adaugam varza tocata si un litru de apa, lasam sa fiarba o ora, apoi adaugam carnea portionata si apa daca mai trebuie, dupa care mai lasam sa fiarba circa o ora si jumatate.
Mamaliga din cartofi se face dintr-un kg cartofi curatati si pusi la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se pune 150 g malai si se lasa la fiert timp de 7-8 minute, apoi zdrobim cartofii si adaugam 150 g faina amestecand mereu ca sa nu faca cocolosi, mai lasam sa fiarba timp de 10 minute, amestecand mereu.
Varza murata cu carne afumata se serveste cu mamaliga coapta, mamaliga din cartofi.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii