Se spala varza, se toaca fideluta, se pune intr-o cratita cu ulei sa se inmoaie, iar cand este gata, se sareaza si se condimenteaza cu menta pisata sa
Se spala varza, se toaca fideluta, se pune intr-o cratita cu ulei sa se inmoaie, iar cand este gata, se sareaza si se condimenteaza cu menta pisata sau cu piper macinat. Varza se poate colora cu o lingurita de bulion. Se subtiaza cu lapte dulce, se amesteca incet cu cele patru galbenusuri si la urma cu albusurile batute spuma tare. Amestecul se potriveste de sare si se rastoarna intr-o forma unsa cu unt. Se tine la cuptor trei sferturi de ora. Cuptorul trebuie incins bine, apoi focul se face mic.
Alte retete mincare recomandate
Dovlecei umpluti
Mancare de mazare
Legume la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii