Se fierbe varza taiata in sferturi, in apa clocotita cu sare, se scurge si se taie felii. Intr-o cratita unsa cu unt, se pune un strat de varza si se
Se fierbe varza taiata in sferturi, in apa clocotita cu sare, se scurge si se taie felii. Intr-o cratita unsa cu unt, se pune un strat de varza si se presara cu cascaval; se procedeaza in acest mod pina cind se pune toata varza. Peste ultimul strat se toarna smintina si se pune la cuptor.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii