Se curata varza, se taie in sferturi sau in felii subtiri. Se pune sa dea citeva clocote in apa sarata si se scurge. Orezul ales si spalat se inabusa
Se curata varza, se taie in sferturi sau in felii subtiri. Se pune sa dea citeva clocote in apa sarata si se scurge. Orezul ales si spalat se inabusa in unt, apoi se fierbe astfel ca sa ramina bobul intreg. Se asaza in vasul care merge la cuptor un rind de varza, un rind de orez, apoi iar un rind de varza, se toarna deasupra o parte din smintina si se da la cuptor sa se rumeneasca.
Se serveste cu restul de smintina pe deasupra
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii