Se taie bucatele costita si apoi se pune intr-o oala unde prajeste putin. Cat timp se prajeste putin costita, se caleste si ceapa care se adauga pest
Se taie bucatele costita si apoi se pune intr-o oala unde prajeste putin. Cat timp se prajeste putin costita, se caleste si ceapa care se adauga peste costita si se amesteca. Dupa ce am indepartat frunzele vestede ale verzei, ne apucam sa o tocam marunt (se poate si la robot) si se adauga peste costita si ceapa. Se amesteca in oala cu o lingura de lemn si se lasa sa fiarba pana se inmoaie varza.
Cand este aproape facuta se pune din oala intr-o tava si se baga la cuptor cateva minute (5-8 min). Sarea si piperul se adauga dupa gust.
Se serveste calda, eventual cu un ardei iute
Alte retete culinare recomandate:
Ciulama de ciuperci
Zacusca de ciuperci
Supa cu galuste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii