Pentru varza dulce cu carne se alege carne grasa si se pregateste ca pentru mancarea cu cartofi. Se taie carnea in bucati potrivite. Se prajesc in cratita cu ceapa.
Pentru varza dulce cu carne se alege carne grasa si se pregateste ca pentru mancarea cu cartofi. Se taie carnea in bucati potrivite. Se prajesc in cratita cu ceapa taiata marunt si cu o lingura de untura. Se amesteca din cand in cand ca sa nu se arda.
Se taie o varza sau doua, marunt ca fideaua. Se da sare si se stoarce cu mana pentru ca sa iasa apa din ea. Se pune in cratita cu carne cand aceasta este pe jumatate fiarta si se adauga o lingura buna de untura. Se toarna deasupra bors fiert separat si bine limpezit. Se lasa sa fiarba o ora. Se gusta de sare, se pune bulion de rosii sau cateva rosii taiate felii. Se tine cel putin o ora la cuptor. Dupa ce s-a asezat varza, nu se mai da cu lingura, se misca numai cratita intr-o parte si in alta, ca sa nu se prinda pe fund. Daca este prea scazuta, se mai adauga putina apa. Mancarea cu varza este mult mai gustoasa pregatita din ajun.
Varza dulce cu carne se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAceastă rețetă delicioasă ii aparține d-nei Anișoara Ursan și mi-a făcut cu ochiul în revista Cărticica...
Desert prajitura Samba (cu ananas, mure si perle de tapioca)
Comentarii