Pentru varza de bruxelles varza se curata, se spala si se taie cotorul. intr-o oala se toarna apa sarata, se pune varza de Bruxelles si se da in clocot.
Pentru varza de bruxelles varza se curata, se spala si se taie cotorul. intr-o oala se toarna apa sarata, se pune varza de Bruxelles si se da in clocot. Zeama se strecoara si se pastreaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Se incinge untul, se pune ceapa si se caleste. Se adauga varza, o ceasca din zeama in care a fiert varza, sare, piper si nucsoara dupa gust. Se inabusa la foc potrivit 20-25 minute. Se prepara un sos alb din 250 ml lapte, 100 g smantana si 50 ml de zeama in care a fiert varza. Sosul se toarna peste varza.
Varza de bruxelles se serveste calda.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii