Pentru varza de Bruxelles cu unt se alege varza cat mai mica, dearece aceasta este tanara. Se curata de frunzele galbene, se spala in mai multe ape.
Pentru varza de Bruxelles cu unt se alege varza cat mai mica, dearece aceasta este tanara. Se curata de frunzele galbene, se spala in mai multe ape si se pun la fiert in apa clocotita, care trebuie sa le acopere , bine. Se pune sare. Se tin sa fiarba descoperit, la foc iute un sfert de ora. Se scurg, se pun intr-o cratita cu o lingura de unt si se mai tin un sfert de ora, pana ce le patrunde untul. Se misca cratita ca sa nu se prinda pe fund. Inainte de a servi se mai adauga 2 — 3 bucatele mici de unt proaspat.
Varza de Bruxelles cu cunt se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii