Varza de Bruxelles cu legume si pui este o mancare delicioasa, dar mai ales sanatoasa. Aceasta mancare de varza cu carne este potrivita pentru o masa echilibrata.
Carnea se pune separat la fiert (eventual pastrati supa pentru alte preparate). Intre timp se curata si se opareste varza, in apa clocotita cu sare.
Legumele se rad sau se toaca marunt, dupa preferinte si se calesc in 2 linguri de ulei. Se pune si varza si se mai lasa pe foc cateva minute, amestecand continuu. Se pune apa cat sa acopere legumele si se lasa la fiert, la foc mic, 35-40 min.
Cand e aproape gata, se pune carnea, se verifica o varzuca sa vedeti daca s-a fiert bine, se potriveste de sare si piper, se pune si mararul, se mai lasa la foc mic cam 5 min si gata!
Varza de Bruxelles cu legume si pui se serveste ca atare sau cu iaurt.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii