Fierbe ciolanul in apa. Feliaza-l cand s-a racit. Curata cartofii si taie-i cuburi de 2 cm. Daca varza ti se pare prea acra, spal-o putin si pune un s
Fierbe ciolanul in apa. Feliaza-l cand s-a racit. Curata cartofii si taie-i cuburi de 2 cm. Daca varza ti se pare prea acra, spal-o putin si pune un strat intr-o cratita. Urmeaza un strat de cartofi si unul de ciolan. Continua sa asezi straturile pana se termina ingredientele, iar ultimul strat sa fie de varza. Toarna vinul peste preparat, fierbe-l pe foc iute, acopera-l si fierbe-l o ora jumate pe foc mic.
Serveste preparatul stropit cu smantana.
Alte retete mancare recomandate
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii