Varza cu tarhon este o mancare de post simpla si delicioasa. Se taie varza si ceapa si se pun la calit in ulei, se adauga putina apa si se lasa sa fiarba acoperita cu un capac.
Varza cu tarhon este o mancare de post simpla si delicioasa. Se taie varza si ceapa si se pun la calit in ulei, se adauga putina apa si se lasa sa fiarba acoperita cu un capac, se mai amesteca din cand in cand sa nu se arda.Se condimenteaza cu vegeta, sare, piper si se adauga tarhonul tocat.
Varza cu tarhon se serveste calda, cu paine prajita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneHeee...si am ajuns si la 100 de retete. Recunosc, nu a fost usor, dar atunci cand imi este apreciata munca, creste inima in...
Tort cu capsuni - reteta cu nr. 100Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii