Se rumeneste cu o lingura de untura putina ceapa si 3/4 kg de carne macra data prin masina. Se toaca potrivit de marunt o varza frumoasa, se opareste
Se rumeneste cu o lingura de untura putina ceapa si 3/4 kg de carne macra data prin masina. Se toaca potrivit de marunt o varza frumoasa, se opareste cu apa clocotita cu sare, se scurge foarte bine. Se unge o cratita cu o lingura de untura, se pune un rand de varza, unul de carne, o lingura de smantana, alternandu-se. Ultimul strat trebuie sa fie de smantana, din care se pune in total vreo 300grame. Se adauga sare si piper dupa gust si se da la cuptor.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii