• taie fideluta varza, presara putina sare si freac-o usor sa se inmoaie
• toaca ceapa si ardeiul copt cubulete
• pune uleiul in vasul slow-cooker Crock-Pot 6L Digital Sauté si pune-l pe foc sa se incinga
• adauga ceapa si las-o sa se inmoaie 2 minute
• adauga apoi ardeiul copt si pasta de tomate. Pune apa si lasa totul sa fiarba inca 2 minute
• adauga varza, amesteca bine si mai lasa inca 2 minute
• ia vasul de pe foc, adauga frunzele de dafin, crengutele de cimbru, mararul uscat si putin piper
• amesteca usor si muta vasul in slow-cooker Crock-Pot 6L Digital Sauté, pune capacul si seteaza pe modul de gatire High pentru 1ora si 40 de minute. Timpul de gatire poate sa difere in functie de cat de subtire este taiata varza
• serveste mancarea de varza cu mamaliguta.
Pofta buna!
Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanCiorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...
Ciorba ardeleneascaDulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...
Dulceata de gutuiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăUn desert rapid si delicios, care merita incercat.
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)Plăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...
Placinta cu mereSalata dietetica cu pui fiert, oua fierte, salata verde, telemea de vaca, ardei kapia copt, rosie.
Salata cu oua si puiBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii