Pentru aceasta reteta aveti nevoie de varza murata, ulei de masline, piept de porc afumat, suc de rosii, verdeata si condimente.
Varza se lasa la desarat in apa rece, apoi se scurge si se taie marunt. Separat, se taie pieptul de porc si se pune la rumenit in tigaie. Se pun in vasul cu varza bucatile de carne, se pipereaza si se sareaza. Vasul se pune apoi la fiert, la foc potrivit si se amesteca continuu. Se adauga sosul de rosii spre sfarsit si se baga la cuptor, pana scade.
Varza calita se serveste cu mamaliguta calda si cu ardei iute.
Alte retete:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Legume la cuptor
Sarmale de post
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii