Tocana de porc se prepara in mod obisnuit. Varza se taie in cubulete de dimensiunea carnii. Cand carnea s-a fiert, adaugati varza. Adaugati apa, ins
Tocana de porc se prepara in mod obisnuit. Varza se taie in cubulete de dimensiunea carnii. Cand carnea s-a fiert, adaugati varza. Adaugati apa, insa doar cat sa-l acopere. Adaugati cimbrul si sare dupa gust. Dupa ce s-a fiert si varza, se adauga rantasul din smantana si faina.
Se servseste calda, cu smantana si paine proaspata de casa. Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii